Me olemme

Kartanon Marjan mansikkatila on os.  Kuninkaankartanontie 35 Espoon Kauklahdessa.

Kartanon Marjan toiminta-ajatus on tuottaa herkulliset laadukkaat, puhtaat, tuoreet ja maailman parhaat mansikat. Mansikat tuotetaan ympäristö- ja asiakasystävällisesti.

Me Kartanon Marjassa olemme sitä mieltä, että ei ole kunnon kesää ilman mansikoita. Puhdas, terveellinen lähiruoka antaa energiaa sekä edistää terveyttä.

KARTANON MARJA

Satoaikana voi ostaa tuoreita, valmiiksi poimittuja mansikoita suoraan tilalta, puhtaan luonnon keskeltä Kartanon Marjasta Espoon Kauklahdesta. Mansikan päälajikkeena  on Polka, joka maistuu sopivan makealta ja soveltuu sekä pakastukseen että syödä tuoreena sellaisenaan. Tiesitkö että:

  • Päälajikkeena Kartanon Marjassa on Polka
  • Rikkaruohot kitkemme käsin, jolloin maaperä pysyy puhtaana
  • Olemme mukana EU:n ympäristöohjelmassa
  • Kiertoviljelemme
  • Koulutamme poimijat

Kylmät talvet ja lumipeite suojaavat osaltaan tuholaisilta. Hallantorjuntaa tehdään kattavan kastelujärjestelmän avulla, joka toimii samalla biologisena tuholais- ja harmaahometorjuntana. Lisäksi rikkaruohot kitketään käsin ja rivivälit ajetaan ruohonleikkureilla, joissa käytetään ekopolttoainetta. Myös kiertoviljely, ammattitaitoiset poimijat, toimiva kylmäketju ja pitkä kokemus sekä huippuosaaminen mansikanviljelyssä takaavat mansikan korkeatasoisen laadun.