Mansikka-juustokakku

Pohjaan:
200 g murskattuja kaura- tai grahamkeksejä
1 dl pullomargariinia
Täytteeseen:
2 liivatelehteä
2 rkl vettä
200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
1 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl vispikermaa
Pinnalle:
1,5 l mansikoista

Murenna keksit ja sekoita pullomargariini kekseihin. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan pohjan peitoksi leivinpaperia. Painele muruseos vuoan pohjalle ja hieman reunoillekin. Anna pohjan vetäytyä peiteltynä jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan. Täytettä varten mausta kevyttuorejuusto tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Anna liivatelehtien liota kylmässä vedessä, puserra vesi pois ja liuota pehmenneet liivatteet kiehuvaan vesitilkkaseen. Kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen tuorejuustoon. Vaahdota kerma ja yhdistä tuorejuustoseokseen. Kaada täyte murupohjalle ja anna kakun hyytyä peitettynä jääkaapissa. Irroita hyytynyt kakku vuoasta tarjoiluvadille. Peitä pinta runsaasti kokonaisilla tai puolitetuilla mansikoilla.