Pohjaan: 200 g murskattuja kaura- tai grahamkeksejä 1 dl pullomargariinia Täytteeseen: 2 liivatelehteä 2 rkl vettä 200 g maustamatonta kevyttuorejuustoa 1 dl tomusokeria 2 tl vaniljasokeria 2 dl vispikermaa Pinnalle: 1,5 l mansikoista Murenna keksit ja sekoita pullomargariini kekseihin. Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan pohjan peitoksi leivinpaperia. Painele muruseos vuoan pohjalle ja hieman reunoillekin. Anna pohjan vetäytyä peiteltynä jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan. Täytettä varten mausta kevyttuorejuusto tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Anna liivatelehtien liota kylmässä vedessä, puserra vesi pois ja liuota pehmenneet liivatteet kiehuvaan vesitilkkaseen. Kaada liivateseos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen tuorejuustoon.
Lue lisää