Rossin Mansikkalotta

5 liivatelehteä
2,5 dl Flora Vispi
250 g maitorahkaa
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
400 g mansikoita tai Rossi Tarhojen valmista mansikka Marpureeta
tilkka vettä tai mansikkamehua
0,5 l kokonaisia mansikoita (vuoan vuoraamiseen)

Vuoraa pyöreä vuoka kelmulla. Halkaisen mansikat kahtia ja asettele kelmutettuun vuokaan leikkauspinta kelmua vasten. Laita liivatteet likoamaan runsaaseen veteen. Soseuta muut mansikat tai käytä Rossi tarhojen valmista mansikka Marpureeta. Vaahdota Flora Vispi. Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja soseutettu mansikka. Kiehauta tilkka vettä ja liota liivatteet siihen. Kaada liivateneste ohuena nauhana koko ajan sekoittaen täytteeseen. Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään. Kumoa Rossin mansikkalotta tarjoiluastialle ja nauti upea herkku hyvässä seurassa.