Blog Archives

Maissiletut (ilman vehnää)

Kuten mansikat myös letut kuuluvat suomen suveen. Lettu on perinteinen jälkiruoka, joka tunnetaan ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Sen alkuperä lienee yhtä vanha kuin jauhetun viljan käyttökin. Nimitykset lettu ja lätty perustuvat ruotsin sanaan plätt (ohukainen). Letut ja mansikkahillo on monien lempiherkku. Erityisen hyvältä letut maistuvat Rossi-Tarhojen omien mansikoiden kera. 1 dl maissijauhoja 1 dl perunajauhoja 1 tl suolaa 1 rkl sokeria 3 dl maitoa 2 kpl kananmunia 1 rkl juoksevaa kasvisöljyvalmistetta Sekoita kuivat aineet, vatkaa kananmuna ja 2 dl maitoa. Siivilöi kuivat aineet hyvin sekoittaen nesteeseen. Anna jauhojen
Lue lisää

Aito Mansikkamaito

Näin saat maittavan annoksen (1 annos) mansikkamaitoa ilman tehosekoitinta. Kaada lasiin 1,5 dl kylmää rasvatonta maitoa ja sekoita siihen lusikalla nopeasti 2 rkl Rossi-Tarhojen mansikka Marpureeta. Mansikkamaito on siis hetkessä valmista nautittavaksi ja terveellinen juoma ilman lisäaineita lapsille sekä aikuisille.
Lue lisää